Vaření - Tradiční pokrm netradičně
Maximální počet účastníků | 20 |
Skupina oborů | Gastronomie, hotelnictví a turismus |
Pro koho je workshop vhodný | pro žáky ZŠ |
Délka akce | 2 až 4 hodiny |
Forma | Prezenční |
Předpokládaný průběh |
|
Jaké u nás najdete profese |
|
Co je třeba připomenout | praktická část - příprava pokrmu |
Místo konání workshopu:
Sůl a řepa s.r.o.
Bavorova 20
38601
Strakonice
Kontaktní osoba:
O společnosti Sůl a řepa s.r.o.
Restaurace Sůl a řepa to je jedinečné propojení gastronomie a přírody. Základ naší kuchyně totiž nezačíná u plotny, ale u našich lokálních farmářů na poli. O to více si každé suroviny vážíme a snažíme se jí zpracovat beze zbytku. Nakládáme, sušíme, fermentujeme...jsme zakládajícími členy jihočeského spolku čtyř restaurací Jíme Jih.
Více o společnosti