Vaření pro začínající gurmány
Žáky ZŠ
Pro žáky MŠ, ZŠ a Praktická škola, Strakonice, Plánkova 430 jsme připravili workshop pod vedením šéfkuchaře Pavla Drdela z restaurace Sůl a řepa s.r.o., na kterém se seznámí se základy kuchařského umění.- Představení společnosti.
- Představení profese kuchař - číšník.
- Možnosti studia a uplatnění v oboru.
- Seznámení se s prostředím, nástroji a vybavením.
- Příprava, tvorba, vaření, servírování pokrmu a konzumace.
- Diskuze.
Vystupující:
Pavel Drdel
Profesionální kuchařině se věnuje 26 let, žil v Německu a 6 let v Itálii, zřejmě i proto jsou jeho oblíbené suroviny jsou zelenina, ryby a mořské plody. V roce 2004 se umístil mezi stovkou nejlepších kuchařů v ČR. V roce 2020 obdržela jeho restaurace Sůl a řepa s.r.o. ocenění Zlatý lev a zařadila se mezi 93 nejlepších restaurací v ČR.
Kdy:
Kde:
Garant akce:
Registrace / Přihlášení:
Úterý 03.12.2024
08:00 - 11:00
08:00 - 11:00
Kde:
Strakonice
Sůl a řepa s.r.o., Bavorova 20
Sůl a řepa s.r.o., Bavorova 20
Garant akce:
Registrace / Přihlášení:
Volno
(Zbývá 15 míst)
Vstupné na akci:
Zdarma