Detail akce

Vaření pro začínající gurmány

Žáky ZŠ
Pro žáky MŠ, ZŠ a Praktická škola, Strakonice, Plánkova 430 jsme připravili workshop pod vedením šéfkuchaře Pavla Drdela z restaurace Sůl a řepa s.r.o., na kterém se seznámí se základy kuchařského umění.
 
  • Představení společnosti.
  • Představení profese kuchař - číšník.
  • Možnosti studia a uplatnění v oboru.
  • Seznámení se s prostředím, nástroji a vybavením.
  • Příprava, tvorba, vaření, servírování pokrmu a konzumace.
  • Diskuze.
Cílem workshopu je žáky prakticky seznámit s profesí kuchaře a číšníka.

Vystupující:


Pavel Drdel
Profesionální kuchařině se věnuje 26 let, žil v Německu a 6 let v Itálii, zřejmě i proto jsou jeho oblíbené suroviny jsou zelenina, ryby a mořské plody. V roce 2004 se umístil mezi stovkou nejlepších kuchařů v ČR. V roce 2020 obdržela jeho restaurace Sůl a řepa s.r.o. ocenění Zlatý lev a zařadila se mezi 93 nejlepších restaurací v ČR.

Kdy:
Úterý 03.12.2024
08:00 - 11:00

Kde:
Strakonice
Sůl a řepa s.r.o., Bavorova 20

Garant akce:
Ratajová Blanka
+420724613943

Registrace / Přihlášení:
Volno (Zbývá 15 míst)
Vstupné na akci: Zdarma

Registrace / Přihlášení

Cena vstupenky: Zdarma
Volno (Zbývá 15 míst)

Podporují nás